tribedo tribedo

Sähköisen kaupankäynnin palvelukehitykseen testaaja Tampereelle

Haluatko olla mukana ketterässä ohjelmistokehitystiimissä? Haemme Checkoutille, Tampereelle, sähköisen kaupankäynnin palvelukehitykseen testaajaa.

Checkout on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista. Yrityksen tavoitteena on tehdä ostamisesta ja maksamisesta verkossa helppoa ja joustavaa. Testaajana tulet toimimaan ketterän ohjelmistokehitystiimin ytimessä ja olet osaltasi mahdollistamassa tuhansien ihmisten sähköisen kaupankäynnin.

Tehtävät

Työnkuvasi kehitystiimissä on testaus. Tiimi odottaa saavansa sinulta tukea niin prosesseissa, työtavoissa kuin aivan käytännön hands-on testauksessa. Tehtävä on monipuolinen ja pääset työskentelemään moderneilla työkaluilla sekä vaikuttamaan testauksen työtapoihin ja toimintamalleihin. Halutessasi pääset myös kehittämään testausprosessia. Päivittäinen työsi rakentuu manuaali-ja automaatiotestauksen sekä kehitystyön ympärille. Tiimi koostuu kehityshenkisistä asiantuntijoista, jotka puhaltavat yhteen hiileen.

Odotamme sinulta

Sinulla on jo kokemusta testausympäristöistä. Kokemus voi olla karttunut töiden ja opiskelun tai harrastuneisuuden kautta. Ymmärrät laadunvarmistuksen ja testauksen menetelmät ja periaatteet. Olisi hienoa, jos olet kartuttanut kokemusta myös jatkuvalla syklillä liikkuvasta tuotekehitys testaamisesta. Tuot mukanasi jotakin uutta ja haluat oppia koko ajan lisää. Toimit ketterästi ja jaat osaamistasi koko tiimille. Tarpeen tullen osaat myös itse kysyä apua tiimiltä. Kiireenkin keskellä pidät langat käsissäsi ja huolehdit, että tekemisen prioriteetit ovat kohdillaan. Sinun kanssasi on mahtava tehdä töitä!

Ymmärrät ketterien prosessien päälle, kykenet määrittelemään toimivia työtapoja ja sopimaan niistä yhdessä tiimin kanssa niin, että hommat edistyvät mahdollisimman sujuvast

Kykenet itsenäiseen bugitestaukseen, manuaalitestaukseen sekä testauksen automatisointiin sen sitä vaatiessa (PHP, Node js.,JavaScript)

Tarjoamme sinulle

Haluatko työskennellä osaavassa tiimissä, joka työskentelee OPn uuden kehittämisen parissa?

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan OP Checkoutilla ja saat työkavereiksi tuote-ja palvelukehityksen ammattilaisia. Checkoutin ydintehtävä on tehdä verkkomaksamisesta helppoa ja sujuvaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Työllistyt Opsetin kautta ja työsuhde on aluksi määräaikainen 30.6.2019 asti.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 11.11.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Krista Merikannolta p. 040 585 7960.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Sähköisen kaupankäynnin palvelukehitykseen testaaja Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Checkout Finland
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: määräaikainen 30.6.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.10.2018
Haku päättyy: 11.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki