tribedo tribedo

Selvittelytoimihenkilö pankin Back Office -tehtäviin Helsinkiin

Haemme OP Asiakaspalveluille määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Selvittelytoimihenkilöä

Tehtävät

Työtehtävät ovat monipuolisia Back office –tehtäviä, jotka pitävät sisällään OP Ryhmän ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden pääosin maksuliikkeeseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä osallistut myös mahdollisten asiakasrajapinnassa ilmenevien ongelmien ratkaisuun. Tehtävät sisältävät esimerkiksi asiakkuusilmoitusten tekemistä, tilien täsmäytystä, korttien ja asiakaslaskutuksen selvittelytehtäviä sekä perunkirjojen tarkastusta.

Tehtävät edellyttävät aktiivista ja innostunutta otetta. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin.

Odotamme

Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta

– Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– Paineensietokykyä

– Englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä maksuliikkeen parissa, finanssialan eturivissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vuokratyösuhde Opset Oy:n kanssa solmitaan 31.12.2019 asti. Työtehtävät sijoittuvat Helsinkiin.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Selvittelytoimihenkilö pankin Back Office -tehtäviin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 16.10.2018
Haku päättyy: 28.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki