tribedo tribedo

Selvittelytoimihenkilöitä Tampereelle

Haemme vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalvelut Oy:lle Tampereelle selvittelytoimihenkilöitä.

Tehtävä sisältää monipuolisia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyviä taustatyötehtäviä monikanavaisesti. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi: viranomaistiedustelut, asiakkuudensiirtovaltakirjat ja edunvalvontatehtävät.

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta sekä halua kehittyä kanssamme. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Toivomme sinulta rutiininsietokykyä ja joustavaa työotetta. Olet ketterä, tavoitteellinen ja huolellinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Opset tarjoaa työntekijöilleen myös mukavat työsuhde-edut, kuten: lounasedun, vakuutukset ja kattavan työterveyshuollon.

6 kk määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat 2.5 tai 13.5.2019. Työtunnit tehtävässä 37,5 h/vko. Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja päiväsaikaan.

Hae heti, viimeistään 25.4.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Haastattelemme jo hakuajalla ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa voit kysyä opset.rekrytointi@op.fi tai palvelupäällikkö Anna-Kaisa Mustaparralta puh: 0407694804

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Selvittelytoimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 2.5 tai 13.5.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 04.04.2019
Haku päättyy: 14.04.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki