tribedo tribedo

Sijoitus- ja asiakasneuvojia Kuopioon

Haluatko työskennellä tulevaisuuden työpaikassa, ja kehittyä pankkipalveluiden sekä erityisesti sijoittamisen palveluiden ammattilaiseksi?

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Varallisuudenhoidon palvelut -yksikköön, Kuopioon

Sijoitusneuvojia ja Asiakasneuvojia

Tehtävät

Tehtäviin kuuluu henkilöasiakkaiden pankki- ja sijoittamisen palveluihin liittyvä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu Varallisuudenhoidon palveluiden yksikössä ja myyntityö puhelimitse sekä sähköisissä kanavissa. Opastat asiakkaita palveluissa, kartoitat tarpeet ja vastaat aktiivisesta lisämyynnistä.

Odotamme

Oletko työntekijänä innostava, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta APV1 -sijoituspalvelututkintoa tai valmiutta suorittaa tutkinto työsuhteen alkaessa. Odotamme myös aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja järjestelmä- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja haluat tehdä kaikkesi asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat 01.06.2018 ja 12 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa viikkotuntimäärällä 20–37,5h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus oheisen linkin kautta heti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 13.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen, 040 657 8078,  opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Sijoitus- ja asiakasneuvojia Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 1.6.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 26.04.2018
Haku päättyy: 26.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki