tribedo tribedo

Sisällöntuottajia Opsetille Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme Opsetin digitaalisen viestinnän videotiimiä kahdella sisällöntuottajalla.

Etsimme Digitaalisen viestinnän videotiimiin sisällöntuottajia vahvistamaan videotuotannon monipuolista osaamista. Tarjolla on kaksi osa-aikaista tehtävää, joista toinen on määräaikainen 30.4.2020 saakka ja toinen toistaiseksi voimassa oleva. Odotamme sinulta erinomaista kuvakerronnan ymmärrystä, kuvaustilanteiden ja editoinnin käytännön asioiden osaamista sekä taitoa tarvittaessa suunnitella sekä toteuttaa videotarinoita itsenäisesti.

Koulutustaustasi on medianomi tai vastaava, voit myös olla juuri valmistumassa alan opinnoista. Etsimällämme henkilöllä on uutiskuvaajamaista reagointikykyä, eikä hän hätkähdä nopeitakaan tuotantoaikatauluja. Arvostamme osaamistasi tuottaa ja toimittaa videosisältöä itsenäisesti ja tästä on erityistä hyötyä työssäsi.

Olet rohkea ja nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta videokeikoilla yksin tai yhdessä työparisi kanssa. Haluat myös kehittyä ja jaat mielelläsi osaamistasi myös muille.
Mikäli tulet valituksi, osallistut tarvittaessa tiimin muihin töihin, kuten verkkosivupäivityksien tekemiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla sekä joustavan mahdollisuuden yhdistää työ- ja vapaa-aika; viikkotuntimäärä tulee sopimuksessa olemaan 15h/vko. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun ja kattavan työterveyshuollon.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin, mutta toivomme että sinulla on tarvittaessa myös valmius iltatyöskentelyyn.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.

Tunnistitko itsesi?

Haethan meille oheisen linkin kautta 21.10.2019 mennessä. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Huomioithan, että hakuaikaa on jatkettu.

Kaipaatko lisätietoa?

Laita viestiä Lauralle: laura.maunula@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Sisällöntuottajia Opsetille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  15h/vko
Haku alkoi: 04.10.2019
Haku päättyy: 21.10.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki