tribedo tribedo

Sosiaalisen median asiantuntija

Haemme määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Osuuskunnalle Helsinkiin

Sosiaalisen median asiantuntijaa
Tehtävät

Vastuullasi on optimoida OPn somemainontaa: Twitteriä, Facebookia, Instagramia ja LinkedIniä.

Odotamme

Hakijalta odotamme kokemusta sosiaalisen median mainostyökalujen käytöstä ja hallinnasta. Erityisesti odotamme kokemusta Facebookin, Twitterin, Instagramin ja Linkedinin mainostyökalujen hallinnasta.

Edellytämme yleisesti sosiaalisen median tuntemusta ja ymmärrystä millä kanavilla tavoitat oikeat kohderyhmät. Facebook Business Managerin, Power Editorin, sekä ulkoisten mainostyökalujen (esim. Smartly, Hootsuite jne.) käytön osaaminen on suuri etu. Sinulla on mielellään jo muutaman vuoden kokemus tuloksellisesta Some-mainonnasta.

Lisäksi odotamme:

– organisointikykyä
– itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
– sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
– kykyä omaksua brändin tapa kommunikoida

Huom! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa. Tarjoamme kokoaikaisen työn määräaikaisena vuoden 2017 loppuun asti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 24.9., muista liittää mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Sosiaalisen median asiantuntija
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: heti
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: vuoden 2017 loppuun asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.09.2017
Haku päättyy: 24.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki