tribedo tribedo

Specialist Helsinkiin

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP:n Kehitys- ja teknologiayksikköön, Tiedonhallinta-heimoon

Specialistia

Vastuullasi on järjestelmien käyttöönoton koko prosessi viestinnästä seurantaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan järjestelmien maailmaan, sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Pääset työskentelemään loistavien ja osaavien työkavereiden kanssa, jotka paitsi tekevät töitä ahkerasti, myös muistavat pitää hauskaa.

Toivomme saavamme joukkoomme järjestelmäosaajan vahvistamaan tiimin kykyä tuottaa ensiluokkaista palvelua järjestelmien käyttöönottoon liittyvissä asioissa. Odotamme sinulta hyviä koordinaatiotaitoja, olet aktiivinen viestijä mutta sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta OP:n järjestelmistä aikaisemmin.

Työ vaatii tarkkuutta, ja yksityiskohtiin paneutumista, mutta myös laajojen kokonaisuuksien hahmottamista. Tässä tehtävässä on eduksi, jos olet aikaisemmin käyttänyt työssäsi ulkoisia tietolähteitä esim. henkilötietoa, yritystietoa, viranomaislähteitä tai olet toiminut tietopalvelutoimittajalla.

Työotteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja käytännönläheinen sekä asenteesi on proaktiivinen. Tavoitteesi on toimia asiakkaiden, työntekijöiden ja sidosryhmien parhaaksi.

Työ sijoittuu Helsingin Vallilaan, ja on aluksi ainakin määräaikainen 31.12.2020 saakka. Kokoaikainen, 37,5 h/vko työsopimus kirjoitetaan Opset Oy:n kanssa. Tarjoamme sinulle työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi saapuvaksi alla olevan linkin kautta viimeistään 7.6.2020. Työt Vallilassa alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opsetin palveluesimies Elina Malinen, elina.malinen@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Specialist Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.05.2020
Haku päättyy: 07.06.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki