tribedo tribedo

Specialist OP Osuuskunnalle Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Osuuskunnalle Kehittäminen & Teknologiat -organisaatioon Helsinkiin kokoaikaista

Specialistia

Tulet osaksi mahtavaa tiimiä nimeltä Tribe Support Team. Tiimi työskentelee positiivisella otteella ja tiimissä on kova tekemisen meininki, huumoria unohtamatta! Tiimin tehtävänä on tarjota tietoa, ohjeistusta ja tukea sekä kehittämisen että kunnossapidon parissa työskenteleville. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja tukea on tarjolla aina pyydettäessä. Tiimissä on vahva yhteistyöhenki ja tiimi tukee toisiaan myös kokemuksen karttuessa.

Tulet toimimaan PPM Keto-järjestelmän pääkäyttäjänä, opastaen ja kouluttaen muita käyttäjiä (järjestelmää käytetään mm. ICT- kustannusten ennustamiseen ja seurantaan, sekä tuntien kirjaamiseen). Tulet olemaan vahvasti mukana OP Ryhmän ICT-kustannusten seurannassa. Tehtävä pitää sisällään erilaisia taloushallinnon tehtäviä sekä esiintymistä (mm. erilaiset koulutukset, infot ja perehdytyspäivät). Tässä tehtävässä teet yhteistyötä myös useiden sidosryhmien kanssa.

Hakemamme henkilö on ratkaisukeskeinen ja nauttii ongelmien ratkomisesta sekä yhteistyöstä eri ihmisten kanssa. Työ on hyvin monipuolista ja vaatii useiden eri prosessien ymmärrystä. Jos olet oma-aloitteinen, tarkka, omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet nopea oppimaan sekä omaksumaan uusia asioita, saatat olla juuri etsimämme moniosaaja!

Tehtävän menestyksen avaimet ovat kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja nopea reagointikyky muuttuviin asioihin. Työssä käytetään useita erilaisia järjestelmiä, eli uusien järjestelmien nopea omaksuminen edesauttaa työn oppimisessa. Omaat erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot kirjallisesti ja suullisesti. Kielitaitosi on hyvä myös suomeksi, että englanniksi. Lisäksi hallitset MS Office työkalujen käytön, etenkin Excelin ja PowerPointin hallitseminen on hyödyksi tässä tehtävässä.

Jos sinulla on muutaman vuoden kokemus esim. ICT-taloushallinnon tai projektihallinnon tehtävistä, tai pankkitoiminnan tuntemusta, katsomme tämän eduksi.

Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Helsingissä, Vallilassa, ja työssä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Tehtävä on kokoaikainen, ja aluksi vuoden määräaikainen. Työsopimus solmitaan Tribedon kanssa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten älä jää odottamaan, vaan hae heti oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä saat Malisen Elinalta sähköpostitse osoitteesta elina.malinen@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Specialist OP Osuuskunnalle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 18.02.2022
Haku päättyy: 13.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki