tribedo tribedo

Specialist OP Palvelut Oy:lle Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen & Teknologiat -organisaatioon kokoaikaista

Specialistia Helsinkiin

Tulet osaksi mahtavaa tiimiä nimeltä Tribe Support Team. Tiimi työskentelee positiivisella otteella ja tiimissä on kova tekemisen meininki, huumoria unohtamatta! Tiimin tehtävänä on tarjota tietoa, ohjeistusta ja tukea sekä kehittämisen että kunnossapidon parissa työskenteleville. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja tukea on tarjolla aina pyydettäessä. Tiimissä on vahva yhteistyöhenki ja tiimi tukee toisiaan myös kokemuksen karttuessa.

Tulet toimimaan PPM Keto-järjestelmän pääkäyttäjänä, opastaen ja kouluttaen muita käyttäjiä (järjestelmää käytetään mm. ICT- kustannusten ennustamiseen ja seurantaan, sekä tuntien kirjaamiseen). Tulet olemaan vahvasti mukana OP Ryhmän ICT-kustannusten seurannassa. Tehtävä pitää sisällään erilaisia taloushallinnon tehtäviä sekä esiintymistä (mm. erilaiset koulutukset, infot ja perehdytyspäivät). Tässä tehtävässä teet yhteistyötä myös useiden sidosryhmien kanssa.

Hakemamme henkilö on ratkaisukeskeinen ja nauttii ongelmien ratkomisesta sekä yhteistyöstä eri ihmisten kanssa. Työ on hyvin monipuolista ja vaatii useiden eri prosessien ymmärrystä. Jos olet oma-aloitteinen, tarkka, omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet nopea oppimaan sekä omaksumaan uusia asioita, saatat olla juuri etsimämme moniosaaja!

Tehtävän menestyksen avaimet ovat kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja nopea reagointikyky muuttuviin asioihin. Työssä käytetään useita erilaisia järjestelmiä, eli uusien järjestelmien nopea omaksuminen edesauttaa työn oppimisessa. Omaat erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot kirjallisesti ja suullisesti. Myös kielitaitosi on erinomainen sekä suomeksi, että englanniksi. Lisäksi hallitset MS Office työkalujen käytön, etenkin Excelin ja PowerPointin hallitseminen on hyödyksi tässä tehtävässä. Jira ja Confluence osaaminen on iso plussa.

Jos sinulla on muutaman vuoden kokemus esim. ICT-taloushallinnon tai projektihallinnon tehtävistä, tai pankkitoiminnan tuntemusta, katsomme tämän eduksi.

Kiinnostuitko?

Hae oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 31.7.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat syyskuussa 2021.

Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Malinen arkisin klo 9-13 puh: 0406578078, tai elina.malinen@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Specialist OP Palvelut Oy:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Syyskuu 2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.06.2021
Haku päättyy: 31.07.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki