tribedo tribedo

Specialist Pohjola Vakuutukselle (Tampere tai Helsinki)

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt Pohjola Vakuutukselle, Vakuutuksen asiakkuuspalveluiden Heimoon asiakkuuksien myynnin ja hoitamisen työvälineet- tiimiin Tampereelle tai Helsinkiin määräaikaista

Specialistia

Työtehtäviin sisältyy mm. asioimistojen ja organisaatiotietojen ylläpitoa, erilaisia taustatehtäviä, sekä Ydin -palvelupyyntöjen seurantaa ja palvelupyyntöjen ratkaisua.

Työ vaatii tarkkuutta ja yksityiskohtiin paneutumista, mutta myös laajojen kokonaisuuksien hahmottamista. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen raportointivälineiden käytöstä tai tietojenkäsittelystä. Tehtävässä hyödyt myös aiemmasta kokemuksesta asiakkuuspalveluiden tekemisestä ja vakuutusjärjestelmien osaamisesta, mutta asenne ratkaisee! Pääset työskentelemään loistavien ja osaavien työkavereiden kanssa, jotka paitsi tekevät töitä ahkerasti, myös muistavat pitää hauskaa.

Sijoituspaikkakunta voi olla Tampere tai Helsinki. Kokoaikainen, 37,5 h/vko työsopimus kirjoitetaan Opset Oy:n kanssa. Työsuhde on määräaikainen 31.5.2021 saakka ja työ alkaa heti, mielellään ennen joulua. Työaika on joustava, pääsääntöisesti toimistotyöaika klo 8-16. Tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöhön. Tarjoamme sinulle työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae heti alla olevan linkin kautta tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla palkkatoiveineen elina.malinen@op.fi

Hakuaika päättyy jo 16.12.2020, koska työtkin alkavat nopealla aikataululla. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä antaa Opsetin palveluesimies Elina Malinen arkisin klo 9-17, puh: 0406578078 elina.malinen@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Specialist Pohjola Vakuutukselle (Tampere tai Helsinki)
Sijainti: Tampere tai Helsinki
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2020 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.12.2020
Haku päättyy: 16.12.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki