tribedo tribedo

Suomen- ja/tai ruotsinkielen taitoisia korvausneuvojia Ouluun

Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työllistyt Opsetin kautta määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2020 asti.

Korvausneuvojana työskentelet OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvaustiimissä. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineinä Sinulla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OP:n vahinkojärjestelmät. Korvausneuvojana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja IT- taitoja. Paikkoja on auki useampi ja osassa niistä edellytetään ruotsin kielen taitoa, mutta myös suomenkielisiä paikkoja on auki. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Saiko tämä ilmoitus innostuksesi heräämään? Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 10.2.2019, aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Suomen- ja/tai ruotsinkielen taitoisia korvausneuvojia Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: 4.3.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2020 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.01.2019
Haku päättyy: 10.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki