tribedo tribedo

Talent Acquisition Specialist Tribedolle

Haemme kokenutta rekrytoijaa osaksi asiantuntevaa ja energistä tiimiämme – emme malta odottaa uutta osaajaa joukkoomme! Lupaamme, että meillä tulet viihtymään ja saat vastuuta!

Toimit keskeisessä roolissa ulkoistusasiakkaamme vastuurekrytoijana. Vastuisiisi kuuluu rekrytointien projektisuunnittelu ja rekrytointiprosessien itsenäinen läpivienti tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme rekrytoivien esihenkilöiden kanssa. Huolehdit, että löydämme juuri oikeat talentit käyttäen modernin rekrytoinnin parhaita työkaluja. Toimit asiantuntijana osaavassa rekrytointitiimissä ja tuet tiimiämme myös rekrytointipalvelukokonaisuuden operatiivisissa asioissa. Oleellisena osana tehtävää on jatkuva kehittäminen ja olet avainroolissa parantamassa osaltasi erinomaista asiakas- ja hakijakokemusta.

Tehtävässä menestymisen takaa kokemus monipuolisista rekrytoinneista aina asiantuntijarooleista johtotasontehtäviin. Olet tottunut toimimaan asiakkaiden ja esihenkilöiden tiiviissä yhteistyössä nopeatempoisessa ympäristössä.

Tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat myös ongelmanratkaisukyky, halu kehittää omaa osaamista ja rohkeus tehdä päätöksiä. Hahmotat kokonaisuuksia ja lähestyt asioita ratkaisukeskeisesti positiivisella asenteella. Meillä menestyy henkilö, joka on huolellinen ja ahkera tiimipelaaja ja kantaa oman vastuunsa yhteisessä tekemisessä.

Eduksi katsomme kokemuksen suorahakutoimeksiannoista ja olet voinut myös jo kerryttää kokemusta soveltuvuusarvioinneista. Roolissasi pääset viestimään niin suomeksi kuin englanniksi.

Erityisesti arvostamme proaktiivista otetta selvittää asioita ja halua oppia uutta, joten älä epäröi hakea, vaikka kaikki mainitut asiat eivät olisi tulleet vielä tutuiksi. Uskomme jatkuvaan kehittämiseen, jonka johdosta tulet olemaan mukana erilaisissa rekrytoinnin kehittämiseen liittyvissä hankkeissa oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöön, jossa vallitsee vapauden ja vastuun kulttuuri!

Pääset mukaan sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Työn iloa sinulle tuo työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu.

Haluamme olla asiakkaamme paras kumppani tilanteessa kuin tilanteessa, joten toimintamme keskiössä ovat asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrys, asiakaslähtöisyys ja vastuullinen työskentelyote. Laaja palveluvalikoimamme sekä markkina-asemamme takaavat, että omalle henkilöstöllemme on tarjolla moninaisia kehittymis- ja kasvumahdollisuuksia. Emme tyydy vakiintuneisiin toimintamalleihin, vaan luomme uusia ja ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia. Rooli tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, sillä työskentelemme tiiviisti rekrytoivien esihenkilöiden ja HR Business Partnereiden kanssa. Pääset rekrytointien lisäksi suunnittelemaan tulevaisuuden tarpeita yhdessä liiketoiminnan kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä merkityksellisen roolin dynaamisessa ja kasvavassa yrityksessämme. Voit työskennellä nykyaikaisissa työtiloissamme Helsingin ydinkeskustassa tai joustavasti etänä elämän tilanteesi mukaan. Työskentelemme myös asiakkaamme tiloissa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työskentelemme joustavasti toimistoaikoina.

Haluatko olla mukana?

Jätäthän hakemuksen sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.5. mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta tavoitteena on, että aloitat työt kattavalla perehdytyksellä viimeistään kesälomien jälkeen.

Jos sinulla heräsi kysyttävää, niin olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä Piiaan. Piian tavoitat parhaiten torstaina 28.4 klo 12-14, maanantaina 2.5 klo 13-14 ja torstaina 5.5 klo 12-13 numerosta 050 506 5144 tai sähköpostitse piia.laitila@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Talent Acquisition Specialist Tribedolle
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.04.2022
Haku päättyy: 08.05.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki