tribedo tribedo

Taloushallinnon harjoittelija Helsinkiin

Oletko etsimämme taloushallinnon harjoittelija ja tulevaisuuden ammattilainen?

Tarjoamme korkeakouluopiskelijalle palkallisen harjoittelupaikan opintoihin kuuluvan työharjoittelujakson ajaksi.

Opsetin talouspalveluissa tuotamme mm. ostoreskontra, sekä matka- ja kululaskuihin liittyviä palveluita.

Opsetilla sinua odottavat nykyaikaiset ostoreskontran tehtävät. Pääset tutustumaan asiakkaamme laskujen käsittelyyn kahden erilaisen järjestelmän kautta ja näkemään version vaihtoon liittyvää työtä. Automatisointi näkyy vahvasti osana nykyaikaista prosessia, mutta rinnalla kulkee myös perinteisempi reskontratyö.

Sinulla on takanasi jo joitain taloushallinnon opintoja ja viihdyt tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Iloinen ja aktiivinen asenne ovat avainasemassa.

Odotamme sinulta:

  • reipasta ja tarkkaa työskentelyotetta
  • yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa, sekä järjestelmien ja ohjelmien nopeaa omaksumiskykyä
  • tiimihenkisyyttä, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielitaidon katsomme eduksi

Teemme kanssasi harjoittelun ajalle työsopimuksen ja maksamme harjoittelun ajalta palkkaa. Työaika on 37,5 h/vko ja harjoittelun pituuden voimme sovittaa opintojesi mukaan.

Sinua odottavat työtilat keskeisellä sijainnilla ja mukavat työkaverit. Meillä osuvimmat osaajat tukevat sinua harjoittelussa ja toivomme sinun saavan arvokasta kokemusta harjoittelun kautta!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja vakuuta meidät siitä miksi juuri sinä olet Opsetin uusi talouspalveluiden harjoittelija. Hakemuksia otamme vastaan 27.1.2019 saakka ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja harjoittelumahdollisuudesta antaa rekrytointikoordinaattori Tia Lahtinen arkisin 12-14 välillä p. 0406820733.

Olemme paikalla myös Contact Forum -messuilla 24.1.2019, tule moikkaamaan meitä Helsingin messukeskukseen!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Taloushallinnon harjoittelija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: työharjoittelu, kesto on sovittavissa
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 10.01.2019
Haku päättyy: 27.01.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki