tribedo tribedo

Taloushallinnon osaajia Helsinkiin

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.

Haemme OP Osuuskunnalle Yrityspankki -tiimiin Helsinkiin taloushallinnon osaajia.

Yrityspankki tiimi hoitaa yhtiöiden ulkoisen laskennan, sekä juoksevan kirjanpidon. Työtehtävät tulevat sisältämään mm. tiliotteiden käsittelyä, välitilien täsmäytystä, myyntilaskutusta ja siihen liittyvät selvitystyöt, tase-erittelyjen laadintaa, sekä osallistumista kausitilinpäätöksen laadintaa. Haemme kahta henkilöä kokoaikaisiin (37,5h/vko) työsuhteisiin.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme, että sinulta löytyy laskentatoimenkoulutus esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi, että englanniksi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen. Työ on pääsääntöisesti etätyötä, sekä tarjoamme erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa toimistopäiviin. Työllistyt Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) ja määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa 26.10.2020 ja päättyy 27.4.2021.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.10.2020. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Taloushallinnon osaajia Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: 26.10.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 27.4.2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 01.10.2020
Haku päättyy: 11.10.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki