tribedo tribedo

Taloushallinnon toimihenkilö Helsinkiin

Haemme OP Palvelut Oy:n toimitilapalveluihin määräaikaiseen kokoaikaiseen vuokratyösuhteeseen kiinteistöpuolen taloushallinnon toimihenkilöä.

Toimihenkilön pääasiallisiin tehtäviin kuuluu kirjanpidolliset selvitystyöt sekä kirjanpitovientien läpikäyntiä ja erilaisten ohjattujen laskelmien tekemistä.

Odotamme laskentatoimen koulutusta esimerkiksi merkonomi- tai tradenomi. Hyvää ulkoisen laskennan perustuntemusta sekä MS Officen työkalujen hyvää hallintaa. Lisäksi odotamme aiempaa kokemusta kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidoista sekä ymmärrystä kiinteistötaloudesta. Odotamme myös erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Eduksi katsomme taloushallinnon järjestelmien (SAP, SAP-SD, Basware maksuliikenne ja Basware IP) tuntemuksen.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Taloushallinnon toimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: 7.1.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.12.2018
Haku päättyy: 31.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki