tribedo tribedo

Tapahtumakoordinaattori kesäksi Helsinkiin

Etsimme asiakkaallemme OP Osuuskunnalle Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen kesäksi

Tapahtumakoordinaattoria

Tapahtumakoordinaattorina toteutat kesän aikana OPn sponsorointi-, asiakas- ja sidosryhmätapahtumia sekä messuja yhdessä liiketoimintojen ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Innostat eri osapuolia hyppäämään rohkeasti mukaan projekteihin ja otat vastuun tapahtumien laadukkaasta toteutuksesta.

Ketä etsimme?

Sinulla on jonkin verran kokemusta tapahtumamarkkinoinnin toteuttamisesta monikanavaisessa ympäristössä ja ymmärrät, että se on paljon muutakin kuin karkkien jakamista. Sosiaalinen media ja digitaaliset työvälineet ovat sinulle tuttuja ja osaat hyödyntää niitä tapahtumaympäristöissä sopivalla tavalla.

Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja kyky saada tiiviillä yhteistyöllä palikat loksahtamaan paikalleen sekä projektit onnistumaan. Tiedät, että tapahtumien toteuttamiseen kuuluu myös organisointitaitoja vaativia rutiinitehtäviä, mutta näiden hoitaminen on sinulle perusosaamista. Työskentelet innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin jäsenenä, mutta kykenet toimimaan myös itsenäisesti ja kantamaan vastuuta tehtävien tehokkaasta läpiviennistä.

Monta hyvää syytä hakea!

Tehtävässä tulet osaksi vauhdikasta ja innostavaa työyhteisöä, jossa pääset toteuttamaan vuoden parhaita tapahtumia. Työskentelet Helsingin Vallilan upeissa toimitiloissa, mutta verkostosi kattavat koko valtakunnan.

Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde tehdään kesän ajaksi 10.9.2018 saakka. Työtunnit 37,5 h/vko.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Hae tehtävää ja jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen HETI, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea! Haku on auki 6.6.2018 saakka.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tapahtumakoordinaattori kesäksi Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 10.9.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.05.2018
Haku päättyy: 06.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki