tribedo tribedo

Team Lead Henkilöasiakkaiden Rahoituspalveluihin

Haemme Tribedon Henkilöasiakkaiden Rahoituspalveluihin kahta Team Leadia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä joko Tampereella, Kuopiossa tai Joensuussa.

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiantuntijatehtävissä.

Tehtävä sijoittuu Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluun, jossa tiimin työtehtävät koostuvat OP-ryhmän henkilöasiakkaiden rahoitusasioihin liittyvästä monikanavaisesta asiakaspalvelusta, back office -tehtävistä ja erilaisista projekteista. Vastuullesi tulee kuulumaan niin oman tiimisi kuin myös projektien chapter-alueen hallinnointi.

Työtehtäviisi kuuluvat hallinnollisen esihenkilön tehtävät, arjen yhteistyö tilaavan OP:n kumppanin kanssa, rekrytointien edistäminen, sekä oman tiimin ja chapter-alueen johtaminen laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työssäsi toimit osana palvelualueen johtotiimiä muiden Team Lead -kollegoidesi kanssa ja raportoit palvelualueen johtamisesta vastaavalle Service Area Managerille.

Tehtävässään Team Lead mahdollistaa ja varmistaa tiiminsä hallitun kasvun, edistää yhtiömme työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa tiimin kyvykkyyttä. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta vastuullisesta palveluiden ohjaamisesta ja/tai valmentavista tehtävistä. Tehtävässäsi toimit esihenkilönä 10-15 henkiselle tiimille. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen finanssialalta ja toivomme sinulta kokemusta esim. yritysrahoituksesta, asiakirjalaadinnasta tai vakuuksista.

Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote sekä näyttöjä erinomaisista tiimityöskentelytaidoista. Vastaat oman tiimisi suorituksen johtamisesta valmentavalla otteella sekä seuraat tavoitteiden saavuttamista säännöllisesti. Tuet tiimiäsi kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Menestyt tehtävässä, kun olet yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen, muutosmyönteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti, mutta myös HR-näkökulma on lähellä sydäntäsi ja tukena päätöksenteossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyössä.

Työt tehtävässä alkavat 1.9.2023 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävän palkkaus on 2900–3400 €/kk. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. 

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hänelle teetetään huumausainetesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää välittömästi. Edistämme rekrytointia jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualueen Service Area Manager Marko Roivas. Tavoitat hänet sähköpostista marko.roivas@op.fi.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen vakituinen työsuhde

Ota yhteyttä:

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Team Lead Henkilöasiakkaiden Rahoituspalveluihin
Sijainti: Tampere, Joensuu, Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20230519
Haku päättyy: 11.06.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki