tribedo tribedo

Tekninen palveluasiantuntija Kainuun ja Itä-Suomen alueelle

Etsimme teknistä palveluasiantuntijaa Kainuun ja Itä-Suomen alueelle OP Toimitilapalveluille mukaan tiimiin luomaan hyviä, viihtyisiä, terveellisiä ja vastuullisia pankkikonttoreita sekä keskusyhteisön tiloja. Työsuhde on vakituinen ja aloitus toivotaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Rooli on tällä alueella uusi ja sinua odottaa työpari, kenen mukana pääset perehtymään oman tehtäväalueesi saloihin. Saat itsenäisen tehtävän ja oman vastuualueesi. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Kajaanin, Iisalmen ja Kuopion läheisyydessä, joten työpäivän ja -viikon aikana pääset vaihtamaan välillä maisemaa useampaankin otteeseen. Työpisteesi sovitaan asuinpaikkakuntasi mukaisesti hyödyntäen Osuuspankkien laajaa konttoriverkostoa. Työssä on nykyaikaiset etätyömahdollisuudet. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kello 8-16 välillä, työn luonteen vuoksi toivotaan joustavuutta työaikoihin. 

Työssä tarvitaan suunnitelmallisuutta ja omatoimista oman työn organisoinnin taitoa. Teknisenä palveluasiantuntijana työskentelet asiakasvastaavana valtakunnallisen OP Toimitilapalvelun asiakaspankeissa talotekniikan ja käyttäjäpalveluiden asiantuntijana. Työsi on johtaa kiinteistö- ja siivouspalveluita sekä varmistaa ja valvoa palveluiden laatua. Osallistut huolto-ohjelmien ja palvelukuvauksien kehittämiseen sekä varmistat omalta osaltasi kiinteistötietojärjestelmien ajantasaisuuden. Toimit lisäksi asiantuntijana muun muassa erilaisissa ylläpito-, muutos-, korjaus- ja uudisrakennushankkeissa. Vastaat suunniteltujen työolosuhteiden toteutumisesta ja energiatehokkuudesta. Saat vastuullesi myös taloteknisten haasteiden ratkomisen ja viranomaisvaatimusten toteutumisesta huolehtimisen. Toimitilamuutoksissa vastaat käytännön järjestelyistä mm. muutoista, kumppaneiden johtamisesta sekä hankkeen aikataulusta. 

Oman työn johtamisen lisäksi työssä vaaditaan kykyä johtaa ja kehittää prosesseja sekä vastata toimittajaverkoston johtamisesta – hyvät vuorovaikutustaidot, palvelualttius sekä asiakaslähtöisyys ovat teknisen palveluasiantuntijalta erittäin toivottuja ominaisuuksia. 

Työ vaatii kykyä päätöksentekoon sekä ongelmien ratkaisuun. Yksin et roolissasi jää, sillä tukenasi on aktiivinen ja kehitysmyönteinen tiimi, jossa tehdään töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Eduksesi luetaan seuraavat ammatilliset osaamisalueet: 

  • teknistä tai kaupallista koulutusta tai vastaavaa sekä useamman vuoden kokemusta kiinteistötekniikan, kiinteistöjen ylläpitoon, korjausrakentamiseen liittyvää osaamista

  • vankkaa ammatillista sekä kokemusperäistä osaamista käyttäjäpalveluista 

  • johtamis-, hankintaosaamista sekä kokemusta KOY- & Asoy-hallituksista 

  • kokemusta prosessien johtamisesta ja kehittämisestä 

  • projektinjohto-osaamista 

  • toimeen liittyvien viranomaismääräysten tuntemusta 

  • ymmärrystä palvelumuotoilusta 

  • tiimityöskentelytaitoja 

  • vahvoja vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja neuvottelutaitoja 

Me haluamme nähdä juuri sinun hakemuksesi, joten jätäthän sen CV:si kera ilmoituksen ohessa olevan hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemista ei siis kannata jättää huomiseen! 

Työsuhde valitun henkilön kanssa solmitaan Tribedon kanssa ja kyseessä on vakituinen työsuhde. 

Jos sinulla heräsi jotain kysymyksiä, olethan yhteydessä sähköpostitse jaana.puhakka-tanke@op.fi 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen työsuhde

Ota yhteyttä:

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tekninen palveluasiantuntija Kainuun ja Itä-Suomen alueelle
Sijainti:
Toimeksiantaja: Tribedo
Työsuhteen tiedot: Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen työsuhde
Haku alkoi: 24.11.2022
Haku päättyy: 11.12.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki