tribedo tribedo

Tekninen palveluasiantuntija OP:n Toimitilapalveluille

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP:n Toimitilapalveluille Vaasaan, Seinäjoelle, Kokkolaan tai Ylivieskaan

Teknistä palveluasiantuntijaa

Tulet työskentelemään valtakunnallisen OP Toimitilapalvelun asiakaspankeissa ja keskusyhteisön kohteissa talotekniikan ja käyttäjäpalveluiden asiantuntijana.

Työsi on johtaa kiinteistö- ja siivoushuoltokumppaneita sekä varmistaa ja valvoa palveluiden laatua. Osallistut huolto-ohjelmien ja palvelukuvauksien kehittämiseen sekä varmistat omalta osaltasi kiinteistötietojärjestelmien ajantasaisuuden. Toimit asiantuntijana muun muassa erilaisissa ylläpito-, muutos-, korjaus- ja uudisrakennushankkeissa. Vastaat suunniteltujen työolosuhteiden toteutumisesta ja energiatehokkuudesta yhteistyössä kiinteistöpäälliköiden ja teknisten palveluasiantuntijoiden kanssa. Saat vastuullesi myös taloteknisten haasteiden ratkomisen ja viranomaisvaatimusten toteutumisesta huolehtimisen. Toimitilamuutoksissa vastaat käytännön järjestelyistä, kuten mm. muutoista, kumppaneiden johtamisesta sekä hankkeen aikataulusta. Tehtävä on uusi ja se rakentuu ajan kuluessa ja myös tehtävään valittavan omien intressien kautta.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja useamman vuoden kokemusta kiinteistötekniikan ja käyttäjäpalveluiden parissa työskentelystä. Osaamisesi kiinteistöjen ylläpidosta ja korjausrakentamisesta sekä suoritetut kiinteistöalan koulutukset katsotaan eduksi.

Omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot ja työskentelet mielellään monien sidosryhmien kanssa. Etsimme todellista tekijää, joka viihtyy käytännön tasolla. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Hahmotat hyvin kokonaisuuden ja osaat priorisoida asioita luonnostaan. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja matkustaminen sopii sinulle.

Työpisteesi voi sijaita joko Vaasassa, Seinäjoella, Kokkolassa tai Ylivieskassa kotipaikkasi mukaan, toimialueesi koostuessa Pohjanmaan alueesta. Matkustuspäiviä tulee todennäköisesti viikoittain, olethan siis valmis liikkumaan eri toimipisteidemme välillä. Tehtävä on itsenäinen, mutta ympärilläsi on kollegoja tukemassa pohjoisen Suomen alueella, työ ei ole sidottu paikkakuntaan vaan tarjoamme sinulle hyvät etätyömahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen talotekniikan ja käyttäjäpalveluiden osaamiskentältä OP:n kehittyvässä ympäristössä. Työsopimus tehdään Tribedo Oy:n kanssa viikkotyöaikasi ollessa 37,5 h/vko. Joustavat työajat sijoittuvat ensisijaisesti arkipäiville klo 08.30-16.30.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta 13.3.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, olethan siis nopea!

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä Elina Maliseen elina.malinen@op.fi tai Sami Huttuseen sami.huttunen@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tekninen palveluasiantuntija OP:n Toimitilapalveluille
Sijainti: Vaasa, Seinäjoki, Kokkola, Ylivieska
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan maaliskuun puolivälin jälkeen
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.02.2022
Haku päättyy: 13.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki