tribedo tribedo

Tekninen tarkastaja

Oletko rakennusalan opiskeluissa jo loppusuoralla, työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme osa-aikaista teknistä tarkastajaa OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävät

Tekninen tarkastaja työskentelee OP Vakuutuksen henkilö-ja yritysasiakkaiden rakennusvahinkojen tiimissä yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneidemme sekä vahinkotarkastajien kanssa. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Tekninen tarkastaja tekee itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kokemus korjausrakentamisesta, kustannuslaskennasta ja ruotsin kielen taidosta on hakijalle eduksi.

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa mahdollisimman pian, marraskuussa 2017 ja kestää ainakin 31.1.2018 asti. Työsuhde on osa-aikainen 15-37,5h/vko.

Tiedot

Haku päättyy: 3.11.2017. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.

Työ alkaa: mahdollisimman pian

Työsuhde: määräaikainen

Työaika: 15-37,5h/vko

Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 3.11.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tekninen tarkastaja
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Ainakin 31.1.2018 saakka.
Työaika: Osa-aikainen
  15-37,5h/vko
Haku alkoi: 23.10.2017
Haku päättyy: 03.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki