tribedo tribedo

Teknisiä tarkastajia Pohjola Vakuutukselle Ouluun

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt Opsetin kautta Pohjola Vakuutuksen rakennusvahinkojen tiimiin teknisiä tarkastajia syyskuun 2020 loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Teknisenä tarkastajana työskentelet osana Oulun 19 hengen palvelutiimiä, jonka tehtävänä on rakennusvahinkojen monimuotoinen haltuunotto ja käsittely eri kanavissa. Teet aktiivista yhteistyötä mm. vahinkotarkastajien sekä erilaisten sidosryhmien kanssa ja tuotat erinomaista palvelua asiakkaiden suuntaan. Työvälineinä käytössäsi ovat puhelin, sähköposti sekä erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Teknisenä tarkastajana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Tehtävä sopii erityisesti rakennusalaa tuntevalle osaajalle. Kokemus esimerkiksi korjausrakentamisesta tai kustannuslaskennasta on tässä tehtävässä eduksi. Asiakkaiden auttaminen on lähellä sydäntäsi, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä käytät näppärästi eri tietojärjestelmiä. Uusien asioiden oppiminen, aktiivinen työote ja kokonaisuuksien hallitseminen ovat tässä tehtävässä plussaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kokoaikaisen työn ajalle 25.11.2019 – 30.9.2020. Työaika sijoittuu arkipäiville joustavasti klo 8-18 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Hiirosessa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä!

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Teknisiä tarkastajia Pohjola Vakuutukselle Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: 25.11.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 17.10.2019
Haku päättyy: 03.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki