tribedo tribedo

Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon

Palvelumme kasvaessa haemme Pohjola Sairaalan puhelinpalvelutiimiimme uusia osa-aikaisia

terveydenhuollon ammattilaisia.

Tehtävät

Tehtävässäsi hoidat OP Ryhmään kuuluvan Pohjola Terveyden puhelinpalvelua sekä asiakkaiden neuvontaa ja ohjausta. Puhelinpalvelu sisältää päiväkirurgiaan erikoistuneen yksityissairaalan ajanvarauspalvelun sekä ennaltaehkäisevän ja sairaanhoitoon pohjautuvan työterveyshuollon puhelinpalvelua.

Odotamme

Hakemamme henkilö on ihmisläheinen ja koko sydämestään valmis auttamaan asiakasta. Odotamme sinulta positiivista asennetta, tahtoa kasvaa ja kehittyä työssä sekä valmiutta työskennellä joustavasti arkisin ja viikonloppuisin. Kykenet tavoitteelliseen työskentelyyn ja sinulta on terveydenhuoltoalan tutkinto ja kokemusta alalta. Asiakaspalvelu onnistuu sinulta suomeksi. Englannin ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Henkilövakuutusten tuntemuksen sekä kokemuksen työterveyshuollossa työskentelystä ja hoidontarpeen arvioinnista katsomme myös eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haemme henkilöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Osa-aikaisen viikkotuntimäärä on sovittavissa 15-37,5 tunnin välillä. Voit siis itse vaikuttaa tuntimäärääsi. Työtunnit painottuvat alkuviikkoon. Haluamme, että tyytyväisyys kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja kasvavan ja kehittyvän työyhteisön.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan oitis tehtävää oheisen linkin kautta – haastattelemme ja valitsemme henkilöitä jo hakuajalla. Haku päättyy 31.3.2018.

Tiedot

Haku päättyy: 31.3.2018
Työ alkaa: Työt alkavat mahd. pian, sopimuksen mukaan
Työsuhteen kesto: Toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen
Työsuhteen tunnit: Osa-aikainen, 15-37,5h/vko
Työaika: Palveluaikamme on arkisin kello 6-22, viikonloppuisin kello 9–17

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi , www.opset.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  15-37,5 h/vko
Haku alkoi: 12.03.2018
Haku päättyy: 31.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki