tribedo tribedo

Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon

Haluatko yhdistää työn ja vapaa-ajan? Oletko mahdollisesti palaamassa työelämään, mutta haluat vielä joustoa työviikkoihisi? Haluatko kokeilla erilaista, joustavaa hoitoalan työtä?

Haemme osa- ja kokoaikaisia terveydenhuollon ammattilaisia Pohjola Sairaalan puhelinpalveluun Kuopioon.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvontaa, ohjausta sekä ajanvarausta. Puhelintyön lisäksi tehtävinä on myös monipuoliset Back Office- tehtävät. Työvuorot painottuvat alkuviikkoon ja aamupäivään, mutta lisäksi on myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Odotamme

Hakemamme henkilö on ihmisläheinen ja koko sydämestään valmis auttamaan asiakasta. Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä ja olet nopea oppimaan uutta. Odotamme sinulta positiivista asennetta, tahtoa kasvaa ja kehittyä työssä.

Lisäksi odotamme

– Kykyä tavoitteelliseen työskentelyyn
– Terveydenhuoltoalan tutkintoa
– Työkokemusta terveydenhuoltoalalta
– Suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kieli katsotaan eduksi

Henkilövakuutusten tuntemuksen sekä kokemuksen työterveyshuollossa työskentelystä katsomme myös eduksi

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen tunti-/kuukausipalkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Haemme henkilöitä erilaisiin työsuhteisiin: koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä sekä 0-37,5 h/vko -sopimuksella työskenteleviä. Voit siis itse vaikuttaa tuntimäärääsi.

Haluamme, että tyytyväisyys kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja kasvavan ja kehittyvän työyhteisön.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan oitis paikkaa oheisen linkin kautta – haastattelemme ja valitsemme henkilöitä jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: sop.mukaan, mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.09.2017
Haku päättyy: 15.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki