tribedo tribedo

Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon

Palvelumme kasvaessa haemme joukkoomme uusia terveydenhuollon ammattilaisia.

Tehtävät

Tehtävässäsi hoidat OP Ryhmään kuuluvan Pohjola Terveyden puhelinpalvelua sekä asiakkaiden neuvontaa ja ohjausta. Puhelinpalvelu sisältää päiväkirurgiaan erikoistuneen yksityissairaalan ajanvarauspalvelun sekä ennaltaehkäisevän ja sairaanhoitoon pohjautuvan työterveyshuollon puhelinpalvelua.

Odotamme

Hakemamme henkilö on ihmisläheinen ja koko sydämestään valmis auttamaan asiakasta. Odotamme sinulta positiivista asennetta, tahtoa kasvaa ja kehittyä työssä sekä valmiutta työskennellä joustavasti arkisin ja viikonloppuisin. Kykenet tavoitteelliseen työskentelyyn ja sinulta on terveydenhuoltoalan tutkinto ja kokemusta alalta. Asiakaspalvelu onnistuu sinulta suomeksi. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Henkilövakuutusten tuntemuksen sekä kokemuksen työterveyshuollossa työskentelystä katsomme myös eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen lisäksi kilpailukykyisen tunti-/kuukausipalkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haemme henkilöitä erilaisiin työsuhteisiin: koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä sekä 0-37,5 h/vko -sopimuksella työskenteleviä. Voit siis itse vaikuttaa tuntimäärääsi. Haluamme, että tyytyväisyys kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja kasvavan ja kehittyvän työyhteisön. Palveluaikamme on arkisin kello 7-22, viikonloppuisin kello 11–17

 

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan oitis paikkaa oheisen linkin kautta – haastattelemme ja valitsemme henkilöitä jo hakuajalla. Haku päättyy 30.7.2017.

Lisätietoja:    opset.rekrytointi@op.fi

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys
Työ alkaa: Elokuussa 2017
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  Koko- ja osa-aikaisia sekä 0-37,5 h/vko -sopimuksia
Haku alkoi: 03.07.2017
Haku päättyy: 30.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki