tribedo tribedo

Tiedonhallinnan asiantuntijaksi OP Ryhmään

Oletko data-lähtöinen kehittäjä? Onko tiedon käsittely, laadun hallinta, tietovirrat ja profilointi tuttuja asioita? Oletko jo vähän kartuttanut kokemusta liiketoimintavaatimusten keräämisestä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä organisaatiossa, joka saa asioita valmiiksi parhailla työkaluilla ja menetelmillä sekä ennen kaikkea loistavalla yhteishengellä. Tämä on se iso kuva – seuraavaksi lisää roolistasi ja työskentelystäsi meillä.

 

Polkusi Opsetilta OP Ryhmään

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään OPn Tiedonhallinta ja Ydintietopalvelut -yksikössä. Opsetin kautta tulet työllistymään asiantuntijana aluksi vuoden loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Huolehdimme sinun hyvinvoinnistasi ja menestymisestäsi työssäsi.

OP panostaa vahvasti kehitystyöhön, ja niinpä moni opsetlainen on päätynyt jatkossa OPlle vakituiseen työsuhteeseen. Tämä on tavoitteemme myös sinun kanssasi, ja kauttamme pääset rauhassa tutustumaan OPn kulttuuriin ja talossa työskentelyyn. Tällä hetkellä meitä työskentelee OPn eri projekti- ja kehitystehtävissä lähes 70 osaajan joukko. Olemme OPn sisarjoukkue, ja osaamisellamme varmistamme heille riittävät resurssit ja osaamisen tuote- ja palvelukehityksessä.

 

Tiedonhallinnan asiantuntijana OPlla olet suoraan finanssialan digitalisaation keskellä ja tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä rakentamaan tiedonhallinnan palveluita ja kasvamaan huippuammattilaiseksi.

Työskentely tapahtuu uusimmilla välineillä ja parhailla menetelmillä. Tulet myös saattamaan asioita maaliin saakka, sillä ketteränä ja kehitysmyönteisenä talona OPlla saadaan asioita aikaiseksi. Työsi tulokset näet suoraan asiakkaiden arjessa.

Tämä kaikki tapahtuu loistavan yhteishengen siivittämänä yhteisössä, jossa sinulla on lupa haastaa työkaverisi ja tehdä itsenäisiä, luoviakin ratkaisuja. Porukassa, johon tulet, on mukaansatempaava yhdessä tekemisen meininki ja vauhti. Voit luottaa siihen, että roolissasi sinua tukee joukko kehittämisen ammattilaisia, joilla on vahva näkemys siitä, mihin olemme menossa ja vankka halu kehittää ja saada paljon aikaan.

Kulttuurimme tukee kehittymistäsi eikä töissä ole tylsää!

 

Millainen osaajaa istuu joukkoomme?

Olet

hieman kartuttanut osaamista ja kokemusta tiedon käsittelystä ja hallinnasta

kiinnostunut oppimaan uutta ja ongelmanselvittely on sinulle luontaisia

aloitteellinen ja saat tuloksia aikaan

tiimipelaaja ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot

vahvoilla, jos sinulla on jo osaamista tai harrastuneisuutta ohjelmoinnin tai tietokantojen parista

 

Vastuullesi kuuluu

tiedon laadun ja sisällön liiketoimintatarpeiden kerääminen sidosryhmiltä

tiedon hallinnan prosessien analysointi ja kehittäminen läpi koko asiakasdataa tuottavan ja käyttävän toimintakentän

tiedon hallinnan ja ylläpidon periaatteiden, toimintatapojen sekä sääntöjen määrittely ja konkreettisten toimenpiteiden toteuttaminen

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa oikea asenne. Meille se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä kun ei tiedä, tai proaktiivista tarttumista tilaisuuksiin eri tilanteissa. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen

Miltä kuulosti?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä ja OPlla tai Opsetilla työskentelystä, Krista Merikanto antaa sinulle mielellään lisätietoja. Kristan tavoitat puhelimitse 040 585 7960, 27.8.2018 klo 10-11 ja 29.8. klo 9-10. Voit myös laittaa Kristalle sähköpostia krista.merikanto(at)op.fi

 

Hakuaika tehtävään päättyy 10.9.2018. Olisi kuitenkin hienoa kuulla sinusta mahdollisimman pian, joten älä suotta odota hakuajan viimeiseen päivään saakka. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lähetäthän hakemuksesi linkin https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28606&jc=1 kautta tai sähköpostitse OPSET.Agile@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tiedonhallinnan asiantuntijaksi OP Ryhmään
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut K&T
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.08.2018
Haku päättyy: 10.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki