tribedo tribedo

Tietomallintajia Helsinkiin

Haemme määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin tietomallintajia OP-Palveluille Helsinkiin

Tehtävät

Tietomallintajan tehtävänä on rakentaa OPn yhteisen liiketoiminnan tietomallia (mm. BI/DW-alueen tietomallinnusta). Lisäksi tehtäviin kuuluu tukipyyntöjen läpikäyntiä, määritys- ja hahmotustehtäviä sekä muita tiedonmallintamistehtäviä. Työaika on 37,5h/vko.

Edellytämme

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista ja kokemusta loogisesta tietomallinnuksesta. Ymmärrät loogisen ja fyysisen tietomallin erot. Lisäksi edellytyksenä on vahva kokemus Erwinin tai muun mallinnustyökalun käytöstä.

Odotamme

– kykyä hahmottaa kokonaiskuva ja ajatella käsitteellisesti

– kykyä kommunikoida sujuvasti liiketoiminnan kanssa ja fasilitoida keskusteluja tiedon rakenteiden ja merkitysten osalta

– kykyä mallintaa sisältöä DoD kriteerien mukaisesti mm. suomen ja englannin kielellä

– organisointikykyä

– tiimityöskentelytaitoa

Eduksesi katsotaan kokemus toimialan referenssimallien hyödyntämisestä. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus pankki- ja finanssialalta.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

 

Lisätietoja:                                   opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tietomallintajia Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut
Työ alkaa: Elokuun loppu / syyskuun alku
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 10kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.06.2017
Haku päättyy: 04.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki