tribedo tribedo

Tiimiesihenkilöitä Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Kuopioon, Tampereelle tai Joensuuhun

Haemme Tribedon Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden palvelualueelle kahta tiimiesihenkilöä, yhtä vakituiseen työsuhteeseen sekä yhtä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat hallinnollisen esihenkilön tehtävät, arjen yhteistyö tilaavan OP:n kumppanin kanssa, rekrytointien edistäminen sekä oman tiimin ja palvelualueen hallinnointi laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työssäsi toimit osana palvelualueen johtotiimiä muiden tiimiesihenkilökollegoidesi kanssa ja raportoit tehtävässä palvelualueen päällikölle.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä aiempaa kokemusta vastuullisesta palveluiden ohjaamisesta ja/tai valmentavista tehtävistä. Katsomme lisäksi eduksesi aikaisemman työkokemuksen finanssialalta sekä rahoituksen taustatehtävien tuntemuksen, esimerkiksi lainojen loppuselvityksestä tai asiakirjalaadinnasta.

Toivomme sinulla olevan vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote ja näyttöjä erinomaisista tiimityöskentelytaidoista. Kehität tiimiäsi valmentavan esihenkilötyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Tehtävässään esihenkilö mahdollistaa ja varmistaa tiiminsä hallitun kasvun, edistää yhtiömme työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa tiimin kyvykkyyttä. Tuletkin menestymään tehtävässä, kun olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti, mutta myös HR-näkökulma on lähellä sydäntäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyössä. Työsopimus solmitaan Tribedo Oy:n kanssa joko toistaiseksi voimassa olevana tai määräaikaisena 30.9.2022 saakka. Työaikamme on liukuva sijoittuen pääasiallisesti arkipäiville. Työsopimuksesi viikkotyötunnit tulevat olemaan 37,5 h/vko. Voit työskennellä tässä tehtävässä Kuopiossa, Tampereella tai Joensuussa.

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti. Hakuaika tehtävään päättyy 4.5. ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta tribedo.rekrytointi@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Tiimiesihenkilöitä Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Kuopioon, Tampereelle tai Joensuuhun
Sijainti: Kuopio, Tampere tai Joensuu
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.04.2022
Haku päättyy: 04.05.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki