tribedo tribedo

Toimihenkilö Helsinkiin

Haemme yhteistyökykyistä toimihenkilöä määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Yrityspankille Helsinkiin.

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluvat Pienet ja keskisuuret yritys- ja yhteisöasiakkaan –osaston avustavat taustatehtävät kuten asiakkuuksien avaaminen sekä erilaiset ylläpitoon liittyvät tehtävät järjestelmissä tuntemistietojen ja sopimusten osalta.

Odotamme

Hakijalta odotamme oma-aloitteista ja huolellista työskentelyotetta. Haluat varmistaa, että omalla panoksella autat tiimiä menestymään. Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus, esim. tradenomi. Olet työskennellyt aikaisemmin vastaavissa tehtävissä rahoitusalalla tai assistenttitehtävissä.

Lisäksi odotamme:

– ulospäinsuuntautuneisuutta

– innokasta ja positiivista asennetta

– oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

– yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

– hyviä järjestelmätaitoja

HUOM! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 8.10.2017.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: lokakuun aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 29.09.2017
Haku päättyy: 08.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki