tribedo tribedo

Toimihenkilö Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.

Haemme nyt Helsinkiin digitointipalveluihin määräaikaista

toimihenkilöä

Etsimme tarkkaa, tehokasta ja huolellista työntekijää maksukuoripalvelun esikäsittelyyn. Työ on postin esikäsittelyä sisältäen postin haun, kuorien avaamisen, postin esikäsittelyn ja skannaamisen.

Työ on rutiininomaista ja vaatii hyviä kommunikointitaitoja tiimin kesken. Työ voi sisältää myös muita digitointipalveluiden tiimin työtehtäviä. Työtä tehdään paikan päällä toimistolla ja työvuorot kyseisessä työtehtävässä asettuvat maanantaista perjantaihin. klo 7.30-17 välille.

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus tammikuulle 2022 asti, aloitus maaliskuun 2021 aikana. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tuntimäärä: 20h/vko + lisätyö

Hakuaika päättyy 4.2.2021, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula: laura.maunula@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan maaliskuussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 10kk
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko+lisätyö
Haku alkoi: 21.01.2021
Haku päättyy: 04.02.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki