tribedo tribedo

Toimihenkilö Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia. Opsetin talouspalveluita on tuottamassa reilu 30 hengen osaava porukka Palveluihimme kuuluvat mm. ostoreskontran ja osakirjanpidon tehtävät, maksutoimeksiantojen käsittely, sekä matka- ja kululaskuihin liittyvät toiminnot.

Vahvistamme Helsingin Talouspalveluiden tiimiämme nyt osa-aikaisella

Toimihenkilöllä

​Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työssä menestyminen vaatii sinulta sujuvia tietoteknisiä taitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä toimia annettujen ohjeiden mukaisesti. Työ pitää sisällään ulkomaan maksutoimeksiantojen käsittelyä sekä muita taloushallinnon tehtäviä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä ja positiivista sekä tavoitteellista työskentelyotetta. Toivomme sinulta taloushallinnon koulutusta sekä edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, jonka lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle arkipäiviin joustavasti sijoittuvaa, mahdollisuudet kehittymiseen sekä Opsetin kattavat henkilöstöedut. Sinua odottavat modernit työkalut ja viihtyisät työtilat Helsingin Pitäjänmäessä sekä kivat työkaverit ja yhdessä tekemisen meininki. Työ tehdään toimistolla ja työajat sijoittuvat arkisin klo 8-18 välille. Työaika on 20h/vko (+lisätyö) ja sopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian maaliskuun alussa, joten olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 28.2.2021


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko+lisätyö
Haku alkoi: 15.02.2021
Haku päättyy: 28.02.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki