tribedo tribedo

Toimihenkilö projektityöhön Kuopioon (varallisuudenhoidon palvelut)

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Varallisuudenhoidon palvelut yksikköön, Kuopioon

Toimihenkilöä projektityöhön

Tehtävät

Tehtävät sisältävät pääsääntöisesti varallisuudenhoidon Back office -tehtäviä sekä asiakkaiden kontaktointia.

Odotamme

Työ edellyttää itsenäistä ja tarkkaa otetta. Osuva osaaminen sekä APV1-tutkinto katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa, projektin kesto on 31.5.2018 asti. Viikkotuntimäärä tehtävässä on 37,5 h. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä 19.2.2018 tai 1.3.2018.

Jätäthän hakemuksesi HETI, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat Elina Maliselta puhelimitse tai sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö projektityöhön Kuopioon (varallisuudenhoidon palvelut)
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä 19.2. tai 1.3.
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.02.2018
Haku päättyy: 11.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki