tribedo tribedo

Toimihenkilö rahoituspalveluihin Helsinkiin

Haemme aktiivista ja reipasta asiakaspalveluasenteen omaavaa toimihenkilöä OP Asiakaspalvelut Oy:n Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävät

Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua puhelimitse Osuuspankeille ja myyjäliikkeille liittyen vakuudettomien luottojen luottopäätöksiin. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu luottopäätösprosessin hoitamista sekä kortteihin ja vakuudettomaan kuluttajarahoitukseen liittyviä taustatehtäviä. Päätöksiä käsitellään sekä puhelimitse että sähköpostitse. Työtehtävät hoidetaan tehokkaasti laatukriteereitä noudattaen. Työ edellyttää osaamista puhelinpalvelutyöstä, asiakaspalvelutehtävistä sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.

tai

OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaisia ja itsenäisesti suoritettavia päivittäisiä back office -tehtäviä sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tekijältä odotetaan aktiivista ja innostunutta työotetta. Työntekijältä odotetaan myös reipasta asiakaspalveluasennetta ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita.

Lisäksi odotamme:
– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Tavoitteellista työskentelyä
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Oma-aloitteisuutta sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

Aiempi kokemus OP:n järjestelmistä (esim. Osuva ja Luottokauppa) ja työskentelystä rahoitusalalla katsotaan eduksi. Myös kaupallinen koulutus sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde Opset Oy:n kanssa solmitaan 31.12.2018 asti, tuntimäärällä 20-37,5 h/vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa 2018.

 

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö rahoituspalveluihin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Toukokuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 11.04.2018
Haku päättyy: 22.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki