tribedo tribedo

Toimihenkilö ulkomaan maksutoimeksiantoihin Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.

Etsimme nyt toimihenkilöä vahvistamaan ulkomaan maksutoimeksiantojen tiimiämme.

Työtehtäviisi kuuluu ulkomaanmaksujen toimeksiantojen syöttöä ja käsittelyä. Tehtävässä tehdään selvitystöitä, jotka vaativat tekijältään tarkkuutta, huolellisuutta ja tehokkuutta. Työtä tehdään parityönä ja pääset olemaan yhteydessä myös asiakkaisiin.

Työtä on tarjolla vakituisesti 15 h/vko ja työvuorot sijoittuvat joustavasti arkipäiviin klo 8-18 väliselle ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työpiste sijoittuu Opsetin Pitäjänmäen konttorille.

Tässä työporukassa sinulta toivotaan hyviä tiimitaitoja, organisointikykyä sekä ripeää työotetta. Edellytämme tehtävässä onnistumisessa englannin kielen taitoa. Meiltä saat mukavat työkaverit ja työtäsi tukevan esimiehen, sekä hyödyksesi myös muun organisaation laajan osaamisen. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 11.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula laura.maunula@op.fi.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö ulkomaan maksutoimeksiantoihin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  15h / vko
Haku alkoi: 02.12.2019
Haku päättyy: 11.12.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki