tribedo tribedo

Toimihenkilö Vahinkokäsittelyn tuen tiimiin Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Tampereelle Vahinkokäsittelyn tuen tiimiin toimihenkilöä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Toimihenkilön tehtävä pitää sisällään monipuolisesti eri vakuutuslajien korvauskäsittelyn taustatehtäviä sekä monikanavaisesti tapahtuvaa asiakaspalvelua. Tehtävään kuuluu esimerkiksi yhteissähköpostin hoitamista, asiakirjojen kohdistamista työnjakolistojen mukaisesti, laskujen maksamista ja asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköisten kanavien kautta. Tulet työskentelemään osana noin 30 hengen tiimiä, jossa työtäsi ovat tukemassa osaavat kollegat sekä palveluvastaava ja -esimies.

Tiimin vahvuuksiin lukeutuu monipuolinen osaaminen ja kokemustausta, joten voit olla työuran alkuvaiheessa oleva tai jo kokemusta kartuttanut osaaja. Kokemusta merkityksellisempää on kuitenkin avoin ja tavoitteellinen asenne työtä kohtaan. Etsimällämme henkilöllä on tarkka ja laadukas itseohjautuva työote yhdistettynä tiimipelaajan asenteeseen. Sinulla on lisäksi hyvät sosiaaliset taidot, olet avulias ja aktiivinen vuorovaikuttaja. Haluat kehittää sekä omia että tiimin työskentelytapoja. Kehität omaa osaamistasi nähden muutoksen mahdollisuutena.

Työ on paljon tietokoneella tehtävää taustatyöskentelyä, joten edellytämme hyviä IT-taitoja. Työ sisältää päivittäin saapuvien puheluiden hoitamista. Työssä on etätyömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme. Tiimin palveluajat sijoittuvat ma-pe klo 6-18 väliselle ajalle. Opset tarjoaa työntekijöilleen työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi keskiviikkoon 30.9.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittaville henkilöille teetämme myös huumausainetestauksen.

Lisätietoja voit kysyä palveluesimies Sanna Kuismalta sähköpostitse sanna.kuisma@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö Vahinkokäsittelyn tuen tiimiin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.09.2020
Haku päättyy: 30.09.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki