tribedo tribedo

Toimihenkilö Vakuuttamisen tuen tiimiin Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme Vakuuttamisen tuen tiimiin toimihenkilöä Tampereelle, toistaiseksi voimassaolevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Opsetille.

Toimihenkilön tehtävä pitää sisällään monipuolisesti erilaisia taustatehtäviä, eri vakuutuslajien korvaushakemusten esikäsittelyä, sekä monikanavaisesti tapahtuvaa asiakaspalvelua. Tehtävään kuuluu esimerkiksi yhteissähköpostin hoitamista, asiakirjojen kohdistamista työnjakolistojen mukaisesti, laskujen maksamista ja asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköisten kanavien kautta.

Tulet työskentelemään osana noin 30 hengen tiimiä, jossa työtäsi on tukemassa kollegat sekä palveluohjaaja ja -esimies.

Tiimin vahvuuksiin lukeutuu monipuolinen osaaminen ja kokemustausta, joten voit olla työuran alkuvaiheessa oleva tai jo kokemusta kartuttanut osaaja. Kokemusta merkityksellisempää on kuitenkin avoin ja tavoitteellinen asenne työtä kohtaan. Etsimällämme henkilöllä on tarkka ja laadukas itseohjautuva työote yhdistettynä tiimipelaajan asenteeseen. Sinulla on lisäksi hyvät sosiaaliset taidot ja olet avulias, ja aktiivinen vuorovaikuttaja. Haluat kehittää sekä omia että tiimin työskentelytapoja. Kehität omaa osaamistasi nähden muutoksen mahdollisuutena.

Työ on tietokoneella tehtävää taustatyöskentelyä, joten edellytämme hyviä IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja tiimin palveluajat sijoittuvat ma-pe klo 6-18 väliselle ajalle. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Opset tarjoaa työntekijöilleen loistavat henkilöstöedut: kattavan työterveyshuollon, vakuutukset, lounasedun sekä ePassin käytettäväksi esimerkiksi liikuntapalveluihin tai kulttuuriin.

Hakuaikaa on 28.7.2019 asti, mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaipaatko lisätietoa? Palveluesimies Juho Saarikoski vastaa kysymyksiisi arkisin klo 8-16 välillä numerosta 050 478 0070, tai sähköpostilla: juho.saarikoski(at)pohjola.fi

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilö Vakuuttamisen tuen tiimiin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.8.2019
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.07.2019
Haku päättyy: 14.07.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki