tribedo tribedo

Toimihenkilöitä finanssialan back office -tehtäviin

Haemme nyt finanssialan back office -tehtäviin Kuopioon

Toimihenkilöitä

Työtehtäviin kuuluu Tribedon keskitettyyn maksukuoripalveluun saapuvien toimeksiantojen käsittely sekä erilaiset, vaihtuvat finanssialan projektit.

Meillä viihdyt ja pärjäät positiivisella, tavoitteellisella ja omatoimisella asenteella! Työ sisältää erilaisten järjestelmien hallintaa ja tässä tehtävässä edellytetäänkin tietoteknisiä taitoja. Teemme työtä joukkueena ja itsenäisesti yhteisen päämäärän eteen, mikä vaatii ratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja. Työmme on alati kehittyvää ja uuden oppiminen on jatkuvaa alallamme, joten olethan myös valmis kasvattamaan osaamistasi ja haastamaan itsesi.

Meiltä saat laadukkaan ja kattavan perehdytyksen pankkialan taustatöihin sekä huipputiimin työskentelysi ja onnistumisen tueksi. Tiimissämme työtä tehdään arkisin klo 8-20 välillä. Työskentelemme osan ajasta myös etänä, joten työ on helppo yhdistää myös vapaa-aikaan ja opiskeluun perehdytysjakson jälkeen.

Osa-aikainen, 31.5.2023 saakka määräaikainen työsopimus tehdään Tribedo Oy:n kanssa. Työsopimuksen viikkotuntimäärän ollessa 20 h+lisätyö työtunnit voivat vaihdella 20-37,5 h/vko välillä, jolloin myös osa-aikaisesti työskentely joustavasti on mahdollista. Työt alkavat 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin. Timanttisen tiimin ja osaavien kollegoiden lisäksi tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.  

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, hakuaika tehtävään päättyy 24.2.2022. Huomioithan, että edistämme rekrytointia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotantopäällikkömme Anna-Kaisa, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteesta anna-kaisa.raatikainen@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä finanssialan back office -tehtäviin
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2023 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  20 h + lisätyö
Haku alkoi: 18.02.2022
Haku päättyy: 24.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki