tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Helsingin Seudun Osuuspankkiin

Haemme Helsingin Seudun Osuuspankkiin, pääkaupunkiseudun alueelle osa-aikaiseen projektityöhön

Toimihenkilöitä

 

Tehtävät

Työtehtäväsi koostuvat asiakkaiden kontaktoinnista pankkipalveluihin liittyen.

Odotamme

Menestyäksesi työssä odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Myös englannin kielen taidosta on sinulle etua.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle projektiluontoisen, osa-aikaisen vuokratyösuhteen viikkotunneilla 30-37,5 h/vko. Projekti sijoittuu ajalle 16.4.-31.5.2018 ja määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa.

 

Mikäli kiinnostuit, hae alla olevan linkin kautta heti. Hakuaika päättyy 13.4., mutta käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Helsingin Seudun Osuuspankkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Helsingin Seudun Osuuspankki
Työ alkaa: 16.4.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2018 saakka tai kunnes projekti on valmis
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.04.2018
Haku päättyy: 13.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki