tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Tampereelle

Haemme aktiivisia ja reippaan asiakaspalveluasenteen omaavia toimihenkilöitä OP Asiakaspalveluiden Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin Tampereelle.

Tehtävät

Työtehtäviin sisältyy OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaiset ja itsenäisesti suoritettavat päivittäiset back office -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu henkilöasiakkaiden lainojen maksusuunnitelmien muutosten tekemistä.

Odotamme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus sekä mahdollinen rahoitus- ja pankkitoiminnasta hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Vaadimme hakijalta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.

Lisäksi odotamme:

– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Tavoitteellista työskentelyä
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat 26.2.2018. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko tai ovat 37,5h/vko elämäntilanteesi mukaan. Työsuhteen alussa järjestetään noin neljän viikon perehdytys, jolloin edellytämme sinulta sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työvuorot sijoittuvat arkipäiville kello 7.50 ja 18.00 välille.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa tehtävään on jatkettu 20.2.2018 asti.

Lisätietoja sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 26.2.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 16.01.2018
Haku päättyy: 20.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki