tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Joensuuhun

Palveluiden laajentuessa haemme OP-Asiakaspalveluille, Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön, Joensuuhun

Toimihenkilöitä

Tehtävät

Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun back office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme

– Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Oma-aloitteisuutta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– Joustavaa työotetta
– Kiinnostusta kehittyä pankkialan ammattilaiseksi

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työ alkaa 12.3.2018, ja määräaikainen työsuhde jatkuu 31.12.2018 saakka. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko.

Opsetilla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse: Elina Malinen 040 657 8078 ja sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 4.3.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP-Asiakaspalvelut
Työ alkaa: 12.3.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 19.02.2018
Haku päättyy: 04.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki