tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Joensuuhun OP:lle henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalveluun

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP:lle henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalveluun

Toimihenkilöitä

Työskentelemään Back Office -tuotantoprosessien päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.Työtehtävä voi sisältää myös monikanavaista asiakaspalvelua. Sinulla on halu tuottaa asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta.

Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksesi. Olet palvelu- ja tiimityöhenkinen sekä kykenet itsenäiseen- ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Työskentelysi on tarkkaa ja huolellista sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet nopea oppiaan uusia järjestelmiä. Pidät erinomaista asiakaskokemusta tärkeänä ja haluat kehittyä kanssamme pankkialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän pankki- ja vakuutusalan maailmassa sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa 30.9.2020 saakka ja työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko ja työaika sijoittuu arkisin ma-pe klo 8-18 välille.

Jätä hakemuksesi ja cv:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.4. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteyttä: Mari Räty puh. 040-6822135 tai opset.rekrytointi@op.fi

Pankki- ja vakuutusalalla edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Joensuuhun OP:lle henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalveluun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan huhtikuussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2020 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 16.03.2020
Haku päättyy: 12.04.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki