tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Kuopioon

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt toimihenkilöitä Kuopioon

Työtehtäviin kuuluvat keskitetyn maksukuoripalvelun toimeksiantojen käsittely sekä erilaiset back office -projektit.

Meillä viihdyt ja pärjäät positiivisella, tavoitteellisella ja omatoimisella asenteella! Työ sisältää erilaisten järjestelmien hallintaa ja tietoteknisten taitojen edellytetään tässä tehtävässä. Teemme työtä joukkueena ja itsenäisesti yhteisen päämäärän eteen, mikä vaatii ratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja. Työmme on alati kehittyvää ja uuden oppiminen on jatkuvaa alallamme, joten olethan myös valmis kasvattamaan osaamistasi ja haastamaan itsesi.

Meiltä saat laadukkaan ja kattavan perehdytyksen pankkialan taustatöihin sekä huipputiimin työskentelysi ja onnistumisen tueksi. Tiimissämme työtä tehdään arkisin klo 8-20 välillä. Työskentelemme osan ajasta myös etänä, joten työ on helppo yhdistää myös vapaa-aikaan ja opiskeluun perehdytysjakson jälkeen. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työt alkavat 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin ja haemme tekijöitä sekä määräaikaisiin, että toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Osa-aikaisessa työsopimuksessa viikkotyöaika on 20 h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin tunnit voivat vaihdella 20 ja 37,5 tunnin välillä palvelutilanteen mukaan.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Innostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.5.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Hanna Laitinen (tavoitettavissa maanantaisin klo 15-16 ja torstaisin klo 8-9), p.040 3583688 tai sähköpostilla hanna.laitinen@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 1.6.2021 tai aiemmin sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 29.04.2021
Haku päättyy: 16.05.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki