tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Kuopioon

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Haemme asiakkaallemme OP Vähittäispankille toimihenkilöitä Kuopioon.

Tehtävä sisältää OP:n henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun Back Office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja joustava. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Tehtävään soveltuva koulutus, kielitaito sekä kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Perehdytämme tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän rahoituksen parista, johon saat laadukkaan perehdytyksen. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työt alkavat 17.2.2020 ja olet valmis työskentelemään 20h/vko + lisätyö, jolloin työtunnit voi vaihdella 20h ja 37,5h välillä. Määräaikainen työsuhde solmitaan 30.9.2020 saakka. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa alla olevan linkin kautta heti, sillä etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 9.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Kaisa Mustaparta puh. 040 769 4804 tai anna-kaisa.mustaparta@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: 17.2.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2020
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 29.01.2020
Haku päättyy: 09.02.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki