tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Kuopioon

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Kuopion toimipisteeseemme

Toimihenkilöitä

Työtehtäviin kuuluvat keskitetyn maksukuoripalvelun toimeksiantojen käsittely sekä erilaiset back office-projektit.

Meillä viihdyt ja pärjäät positiivisella, tavoitteellisella ja omatoimisella asenteella! Työ sisältää erilaisten järjestelmien hallintaa, joten tietotekniset taidot ovat edellytys tässä tehtävässä. Teemme työtä joukkueena ja itsenäisesti yhteisen päämäärän eteen, mikä vaatii ratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja. Työmme on alati kehittyvää ja uuden oppiminen on jatkuvaa alallamme, joten olethan myös valmis kasvattamaan osaamistasi ja haastamaan itsesi.

Meiltä saat laadukkaan ja kattavan perehdytyksen pankkialan taustatöihin sekä huipputiimin työskentelysi ja onnistumisen tueksi. Tiimissämme työtä tehdään arkisin klo 8-20 välillä, joten työ sopii myös opiskelujen rinnalle.

Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Haemme tekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt alkavat 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin. Viikkotyöaika 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voivat vaihdella 20 ja 37,5 tunnin välillä palvelutilanteen mukaan.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Kysyttävää? Voit olla yhteydessä meihin tribedo.rekrytointi@op.fi

Laitathan hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 17.10. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 01.10.2021
Haku päättyy: 17.10.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki