tribedo tribedo

Toimihenkilöitä luotto- ja vakuuspalveluihin, Tampereelle

Palveluidemme voimakkaasti laajentuessa, haemme Toimihenkilöitä vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalveluihin Tampereelle.
Tehtävät

Työtehtäviin sisältyy OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaiset ja itsenäisesti suoritettavat päivittäiset Back Office ja asiakaspalvelu -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Pääasialliset työtehtävät sisältävät maksusuunnitelman muutoksiin liittyviä tehtäviä.

Odotamme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus, sekä mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Olet valmis ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen, sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat, alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 asti. Työt alkavat kesäkuun aikana, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtunnit tehtävässä ovat 20-37,5h/vko. Työsuhteen alussa järjestetään neljän/viiden viikon perehdytys, jolloin edellytämme sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työvuorot sijoittuvat arkipäiville kello 7.50 ja 18.00 välille. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä luotto- ja vakuuspalveluihin, Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Kesäkuun 2018 alussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 09.05.2018
Haku päättyy: 27.05.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki