tribedo tribedo

Toimihenkilöitä OP:n Palvelukeskuksen selvittelytehtäviin (Tampere ja Oulu)

OP Ryhmän Palvelukeskus tuottaa pankki- ja varallisuudenhoidon tukipalveluita ympäri Suomen.

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Opsetin kautta OP:n Palvelukeskuksen toimintoihin uusia kokoaikaisia toimihenkilöitä. Työtä on tarjolla sekä Tampereen että Oulun tiimeissä.   

Tässä tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen ja kiinnostavaan tekemiseen. Työskentelet pankin henkilöasiakkaiden päivittäispalveluiden taustatehtävissä. Työskentely tapahtuu käyttäen erilaisia pankkitoiminnan järjestelmiä. Soitat myös tarvittaessa asiakkaille lisäselvitysten saamiseksi. Työt sijoittuvat ma-pe klo 7-18 väliselle ajalle.  

Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kaupallinen koulutus (tradenomi/merkonomi) sekä kokemusta toimistotyötehtävistä. Aikaisempi pankkialan kokemus on toki tässä tehtävässä eduksi, mutta ei pakollinen. Olet tehtävissäsi huolellinen, palveluhenkinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen, sekä ymmärrät laadun ja tehokkuuden merkityksen työssäsi. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja vuorovaikutuksesi toimii niin ulkoisten kuin sisäisten asiakkaidenkin kanssa. Sujuvat IT-taidot mahdollistavat työn haltuun oton, ja haluat muutoinkin oppia ja kehittyä, sekä suhtaudut positiivisesti ja joustavasti erilaisiin muutostilanteisiin. Sujuvan suomen kielen lisäksi olisi hienoa jos pystyisit auttamaan asiakkaita satunnaisesti myös englanniksi tai ruotsiksi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen puoleksi vuodeksi. Työt alkavat heti syyskuun alussa. Tehtävissä nautit Opsetin monipuolisista työsuhde-eduista.  

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 27.8., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Toimithan siis nopeasti!

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetestaus.

Kaipaatko lisätietoa?

Tavoitat Opsetin rekrytiimin parhaiten sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä OP:n Palvelukeskuksen selvittelytehtäviin (Tampere ja Oulu)
Sijainti: Tampere tai Oulu
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Syyskuun alussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.08.2019
Haku päättyy: 27.08.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki