tribedo tribedo

Kokoaikaisia toimihenkilöitä OPn varainhoidon ja sijoittamisen palveluihin

Palvelujen voimakkaasti laajentuessa haemme OP Ryhmäpalveluiden Varainhoidon ja sijoittamisen palvelut -yksikön taustatöihin Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen

Toimihenkilöitä

 

Työtehtävät

Tehtävä sisältää Privaten ja Sijoittamisen palvelut -tiimin erilaisia varainhoitoon ja sijoittamiseen liittyviä taustatyötehtäviä, esimerkiksi sopimusten hallintaa sekä asiakaspalvelua.

Odotamme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus, mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus sekä sijoittamiseen liittyvä tietotaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta nopeaa oppimiskykyä, rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja paineensietokykyinen. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 asti. Työt alkavat toukokuun aikana. Työtunnit tehtävässä ovat 37,5h/vko ja työvuorot sijoittuvat joustavasti arkipäiville kello 8.00 ja 19.00 välille.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kokoaikaisia toimihenkilöitä OPn varainhoidon ja sijoittamisen palveluihin
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Toukokuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.03.2018
Haku päättyy: 19.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki