tribedo tribedo

Toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluihin (Kuopio, Joensuu)

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Vahvistamme pankkitoiminnan palveluitamme Kuopiossa ja haemme nyt uusia kokoaikaisia toimihenkilöitä projektitehtäviin tammikuun 2021 loppuun saakka.

Tehtävä sisältää asiakkaiden kontaktointia puhelimitse sekä asiakastietojen manuaalista päivittämistä sekä muita Back Office -tehtäviä. Tehtävässä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja -ohjeita sekä volyymi-, laatu- ja tulostavoitteita. Toivomme, että olet työotteeltasi tavoitteellinen ja sinulta löytyy erinomaiset tiimityöskentelytaidot sekä nautit rutiininomaisista työtehtävistä. Olet myös näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa, sillä tehtävässä käytetään useampia eri järjestelmiä.

Työpiste sijaitsee Kuopion Savilahdessa tai vaihtoehtoisesti Joensuun Tiedepuistossa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuutta. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut käyttöösi.

Työt alkavat marraskuun alkupuolella, ja työsuhde solmitaan 31.1.2021 saakka.

Työtä on tarjolla 37,5 h/vko. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin klo 9-19 väliselle ajalle.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.10.2020. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa?
Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluihin (Kuopio, Joensuu)
Sijainti: Kuopio, Joensuu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Marraskuun alussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2021 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.10.2020
Haku päättyy: 31.10.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki