tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Joensuuhun

Toimihenkilöitä

Haemme nyt toimihenkilöitä OP Prosessipalveluiden pankkitoiminnan palveluiden henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön Joensuuhun.

Tehtävä sisältää OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun back office -tuotantoprosessien päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
  • Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Kiireen- ja paineensietokykyä – Oma-aloitteisuutta – Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Joustavaa työotetta
  • Kiinnostusta kehittyä pankkialan ammattilaiseksi

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat elokuussa, määräaikainen työsuhde 31.07.2018 asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko.

Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 16.07.2017 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Huomioithan, että vain hakuportaalin kautta jätetyt hakemukset huomioidaan.

 

Lisätietoja:

opset.rekrytointi@op.fi
Elina Malinen, 040 657 8078

Opset työnhakija info, 10.7.2017 klo 13-14.
Osoite: Te-palvelut, Torikatu 36 A, 4. krs, Joensuu

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: Elokuussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 1.8.-31.07.2018
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5h/vko
Haku alkoi: 14.06.2017
Haku päättyy: 16.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki