tribedo tribedo

Toimihenkilöitä pankkitoiminnan projektityöhön (Tampere, Helsinki, Joensuu)

OP:n pankkitoiminnan palvelukeskuksen tiimeissä työskentelee 1400 osaajaa eri paikkakunnilla. Tämä joukko huolehtii siitä, että OP:n henkilö- ja yritysasiakkaat saavat erinomaisen asiakaskokemuksen niin rahoituksen, päivittäisasioinnin kuin sijoittamisenkin palveluissa.

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee valtakunnallisesti OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Nyt haemmekin Opsetille uusia toimihenkilöitä pankkitoiminnan vuoden vaihteen ruuhkahuippua helpottamaan.

Tässä kahden kuukauden projektissa tiimimme tavoitteena on käsitellä palvelupyyntöjen kautta tulevia perunkirjojen tarkastuksia. Työprosessin vaiheisiin kuuluvat myöskin kuolinpesän osakkaiden sukuselvitykset, sekä tarvittaessa asiakkaan kontaktointi puhelimitse lisäselvitysten niin vaatiessa.

Sinulla voi olla esim. oikeustieteellinen tai kaupallinen koulutustausta. Koska perehdytysaikamme on tiivis, toivomme että sinulla olisi myös jo jonkinlainen käsitys perunkirjaprosesseista, sekä perhe- ja perintöoikeuden aikaisempaa tuntemusta. Myös pankkialan kokemuksesta on hakijoille hyötyä. Lisäksi tehtävä edellyttää aikaisempaa toimistotyökokemusta, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä erilaisten järjestelmien näppärää käyttöä.

Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta ja huolellisuutta, nopeaa oppimiskykyä, sekä rohkeutta viedä selvitettäviä asioita eteenpäin vakuuttavasti mutta tarvittaessa myös empaattisesti ja hienotunteisesti.

Työt alkavat 2.12. ja projekti kestää tammikuun loppuun. Kokopäivätyötä tehdään arkisin joustavasti klo 7-16 välisenä aikana. Tehtävä sopii hyvin esim. opiskelijalle, ja otamme toki huomioon myös osa-aikaiset hakijat.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus oheisen linkin kautta; hakuaikamme päättyy 26.11. Käsittelemme hakemuksia ja olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla.

Huom. Hakuaikaa jatkettu 27.11. saakka.

Kaipaatko lisätietoja?

Lähetä sähköpostia rekrytoijalle: tanja.koskenkorva@op.fi

Huomioithan, että tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä pankkitoiminnan projektityöhön (Tampere, Helsinki, Joensuu)
Sijainti:
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 2.12.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.11.2019
Haku päättyy: 27.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki