tribedo tribedo

Toimihenkilöitä projektiluontoiseen tehtävään

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Pohjois-Savoon

Toimihenkilöitä projektiluontoiseen tehtävään

Etsimme kahta vuokratyöntekijää lokakuulle sijoittuvaan projektityöhön asiakkaallemme OP-Asiakaspalveluille.

Tehtävät

Tehtävät pitävät sisällään asiakirjojen turvapussitusta, turvapussien koodien viemistä sovellukseen sekä inventointia. Työ vaatii tarkkuutta sekä nopeutta ja on nopeasti opittavissa.

Aika ja kesto

Työviikkojen tuntimäärät vaihtelevat 20- 37,5 h/vko ja projektin aloitus maanantaina 16.10. Projektityön kesto on arvioitu kestävän noin kaksi viikkoa tai kunnes projekti on valmis.

Paikka

Työtä tullaan tekemään OPn konttoreissa Pohjois-Savon alueella. Työ vaatii liikkumista eri paikkakuntien ja konttoreiden välillä, mutta kuitenkin niin, että yksi työpäivä tehdään yhdessä ja samassa konttorissa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä projektiluontoiseen tehtävään
Sijainti: Pohjois-Savo
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 16.10.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Noin 2 viikkoa tai kunnes projekti valmis
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 03.10.2017
Haku päättyy: 09.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki